INICI / Fem Xarxa

16/6/2021

Finalitza una nova edició del programa d’emprenedoria a l’escola (CuEmE)

L'objectiu d'aquest programa de la Diputació és fomentar les competències i els valors de l’emprenedoria a l'aula

Amb la finalització del curs escolar, a Manlleu també s’acaba una nova edició del programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) de la Diputació de Barcelona que enguany ha comptat amb la participació de l’alumnat de 5è de primària de les escoles Pompeu Fabra i Puig-agut.

Tot i les dificultats i adaptacions del programa a causa de la situació de pandèmia, els/les estudiants han explorat diferents formes jurídiques d’empreses, han creat un logotip, un nom d’empresa, han fabricat un seguit de productes elaborats manualment i han fet la venda d’aquests.

Aquests dies s’estan realitzant els actes de cloenda a cada escola participant, on es visualitza un recull de fotografies de tot el procés i s’entrega un diploma de participació a cada alumne/a.

A més, en el cas de l’escola Puig-agut s’ha aprofitat aquest esdeveniment per fer la seva aportació econòmica a una entitat social fruit dels guanys obtinguts en la venda dels productes, concretament s’ha fet entrega d’un xec a Càritas de Manlleu.

L’objectiu de tot el projecte ha estat fomentar les competències i els valors de l’emprenedoria, i vincular diferents agents del territori perquè el projecte surti de l’aula. 

 

Al Programa de Ràdio ‘A Manlleu Fem Xarxa’ de l’OPE a Ràdio Manlleu vam entrevistar a alguns dels participants en aquesta edició del curs CuEmE. Podeu escoltar el podcast a través de Spotify o del web www.radiomanlleu.cat.

 

cloenda cueme.jpg

Comparteix