INICI / Fem Xarxa

19/8/2020

L’Ajuntament de Manlleu ha concedit 69.800€ en ajudes a 113 empreses del municipi

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Manlleu ha aprovat per valor de 69.800 euros la concessió de 113 subvencions del Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Manlleu.

 

Aquestes subvencions , impulsades durant l’inici de la pandèmia per la Covid-19, eren ajudes directes per empreses, professionals i autònoms de qualsevol sector empresarial (comercial, restauració, serveis, indústria, etc.) amb llicència d’activitat a Manlleu.

L’ajut tenia per objecte fomentar l’activitat del teixit empresarial i premiar les iniciatives que es duen a terme per mantenir i potenciar l’activitat econòmica del municipi i que haguessin patit una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes de la crisi de la Covid-19.

Els conceptes i projectes subvencionables de l’ajut eren diversos: manteniment dels centres de treball amb activitat empresarial, les campanyes de promoció, de màrqueting i de difusió de les activitats empresarials del municipi, el foment de noves activitats i nous serveis de les empreses i d’inversions realitzades per dur-les a terme i la creació de nous productes (o bé inversions fetes amb l’objectiu d’oferir-ne) fruIt de l’adaptació de l’empresa a les noves necessitats detectades o sorgides en el moment actual.

A través del servei d’OPE Empresa es va donar suport a les empreses en el procés per realitzar els diferents tràmits de la sol·licitud i justificació. A través del web femxarxa.cat i, també, des d’aquest espai al Diari de Manlleu s’ha anat informant puntualment de tot el procediment.

manlleu g.jpg

Imatges relacionades

  • manlleu g.jpg

Comparteix