2/6/2021

Inscripcions obertes pel curs de Xarxes socials per a petits establiments comercials

Curs totalment subvencionat adreçat a persones treballadores i també persones en situació d'atur

Un gran nombre de petits establiments de Manlleu estan treballant per tenir un Marketplace, el Cliccat, i poder així fer les vendes on line basades en valors de proximitat, sostenibilitat i territori.
La primera part d’aquest procés ha consistit en participar en la formació que organitzem conjuntament el MAB i l’OPE, amb el suport i finançament del Consorci de Formació Continua de Catalunya, sobre Digitalització i Xarxes Socials.
Aquesta setmana passada va acabar el curs de Xarxes Socials per a petits establiments comercials i vist l’èxit i les bones valoracions de la formació, la setmana vinent s’ofereix una nova edició d’aquest mateix curs.
Amb la formació, que es fa en línia, les persones participants tenen l’oportunitat d’aprendre a planificar l’estratègica de l’empresa, promocionar els negocis a les xarxes socials, definir el pla de màrqueting digital, conèixer tècniques per fidelitzar la clientela i posicionar la marca i esdevenir un negoci amb presència on line per augmentar així les vendes.
I és que ara, més que mai, la digitalització del comerç és imprescindible i els canals de comunicació digital amb la clientela habitual i potencial una eina necessària.
Aquest proper curs s’ha obert a la ciutadania en general, qualsevol persona que li interessi pot trobar tota la informació i formalitzar la inscripció a través de la fitxa del curs

photo-1563986768494-4dee2763ff3f.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix