INICI / Fem Xarxa

2/6/2021

Felicitats a la Cansaladeria Molist pel premi del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021

El comerç de Manlleu ha aconseguit de nou aquest guardó de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn.

La Cansaladeria Molist de Manlleu ha guanyat el Primer premi en la categoria de Llonganissa tradicional tipus Plana de Vic de la 4a edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn.

Des de l’OPE volem donar l'enhorabona als seus propietaris, en Dani i Toni Molist per aquest guardó, un reconeixement a la bona feina constant que durant anys han fet.

Enguany, l’organització del premi ha optat per diversificar els guardons a millor llonganissa per reflectir la realitat del territori. Així, si fins ara hi havia un únic premi al millor producte, ara hi ha tres categories diferents: Millor llonganissa tipus pagès, Millor llonganissa tipus Plana de Vic i Millor llonganissa sense floridura.  

Els germans Molist són la segona generació d’un negoci familiar de Manlleu. El seu és un exemple d’adaptació d’un negoci tradicional a la innovació i les noves tendències i valors alimentaris, enfortint el comerç local i de proximitat i dignificant el producte agroalimentari artesà.  

Així també, s’han sumat a la transició digital i ofereixen venda de productes en línia a través del seu web, www.cansaladeriamolist.com. D’altra banda, també disposen de comunicació a xarxes socials a través de Facebook i d’Instagram.

 

Podeu escoltar una entrevista a Toni Molist al programa de Ràdio A Manlleu Fem Xarxa d’aquesta setmana: en directe dimecres a les 19.30 a Ràdio Manlleu o en format podcast a partir de dijous al web www.radiomanlleu.cat i al Spotify de l'emissora.

 

molist premi.jpg

Comparteix