INICI / Fem Xarxa

2/6/2021

Trobada política i tècnica per presentar la Memòria de l’ASPPE

Jornada de presentació de la memòria 2020 de l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica

El passat 21 de maig es va celebrar al Teatre Centre de Manlleu una jornada de treball entre l’equip polític i tècnic de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) de l’Ajuntament de Manlleu.

L’objectiu era fer una presentació interna de la memòria de l’any 2020, que s’ha acabat d’editar, i compartir conjuntament les xifres més importants que reflecteix aquest document.

Els regidors i les regidores, juntament amb el personal tècnic, van resseguir alguns dels trets més importants del 2020 per cada un dels serveis (OPE, Participació Ciutadana, Joventut, Esports, Cultura, Mitjans de Comunicació i Educació). El 2020 va ser un any excepcional per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i la memòria n’és un clar reflex. Les presentacions van posar de manifest el treball que es va portar a terme des de cada àmbit per tirar endavant projectes tot i les dificultats.

També es va destacar molt positivament el treball transversal de l’àrea, que ha permès desenvolupar tota mena de projectes gràcies a la col·laboració entre diversos departaments.

La Memòria de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica 2020 segueix la línia iniciada fa uns anys amb un format infogràfic que dona valor a les dades i els resultats. D’una banda permet una rendició de comptes cap a la ciutadania i, de l’altra, suposa una eina de treball i anàlisi interna per part del personal tècnic i polític de l’Ajuntament .

Podeu consultar la memòria als apartats de Dades del web de l'OPE així com a la resta de webs dels serveis: Cultura, Educació, Esports, Participació i Joventut.

 

WhatsApp Image 2021-05-21 at 09.28.04.jpeg

WhatsApp Image 2021-05-21 at 09.28.04.jpeg

Imatges relacionades

  • WhatsApp Image 2021-05-21 at 09.48.47.jpeg

Enllaços relacionats

Comparteix