26/5/2021

S’obre la Convocatòria de subvencions 2021 del CCAM

Des de l’OPE recomanem a les empreses de Manlleu consultar la convocatòria per veure si algun dels diversos apartats i programes encaixa amb la seva línia de treball

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya ha presentat la convocatòria 2021 de les subvencions en l’àmbit del comerç al detall i els serveis.

L’objectiu és promocionar i impulsar el sector, i fomentar la competitivitat i la qualitat així com, donar resposta als efectes causats per la declaració de l'estat d’alarma.

Aquestes subvencions s’agrupen en diversos programes. Per a més informació podeu contactar amb l’OPE: empresa@manlleu.cat, comerc@manlleu.cat o bé trucar al 937 827 161.

 

PROGRAMES DE COMERÇ 

 • Programa 1 – suport a les entitats representatives del sector del comerç.  
  Beneficiaris: Entitats del sector comerç amb representativitat a tot el territori de Catalunya, a una província.
 • Programa 2 - suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda.
  Beneficiaris: Entitats del sector comerç, artesania o moda: -Entitats territorials sense ànim de lucre -Gremis i entitats sectorials sense ànim de lucre -Empreses agrupades (coop./centrals compres) -Ass. Mercats Municipals sedentaris i no sedent. S'exclouen les fundacions i els col·legis professionals
 • Programa 3 – suport en el procés de transformació digital de les empreses.
  Beneficiaris: Autònoms i empreses de comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer i parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
 • Programa 4 - suport per a la obertura de comerços i a la reforma i millora d'establiments.
  Beneficiaris: Autònoms i empreses de comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer i parades de mercats municipals.
 • Programa 5 - suport a projectes per a l'activació comercial a municipis amb alta dependència turística.
 • Programa 6 - suport als municipis en l'àmbit del comerç.
 • Programa 7 - suport per a la creació i definició de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUS).

Als efectes del programa 3 i 4 s'entenen com empreses de serveis a: Tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d'estètica i bellesa, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering, serveis de lloguer d’esquís.

 

PROGRAMES ARTESANIA

 • Programa 1 - per al creixement i competitivitat de l’empresa artesana.
  Beneficiaris: Professionals autònoms i empreses incloses en el Repertori de famílies d’oficis artesans. S’exclou l’artesania alimentària i la no detallada en l’esmentat Repertori.
 • Programa 2 - suport als municipis en l’àmbit de l’artesania.

PROGRAMA MODA

 • Programa per a la reactivació i transformació de la moda catalana
  Beneficiaris: Professionals autònoms, empreses de disseny de moda i empreses tèxtils que es dediquin en exclusiva a la fabricació de productes per al sector de la moda.

Sol·licitud i documentació

Les sol·licituds s'han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http://canalempresa.gencat.cat), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.gencat.cat) o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement (http://empresa.gencat.cat/ca/inici/).

ccam logo.png

Comparteix