12/5/2021

Manlleu contracta 24 persones en el marc del Programa de Treball als Barris

El programa permet a les persones treballar amb un contracte de 6 o 12 mesos en diversos serveis del consistori

El mes d’abril es va iniciar l’execució del Programa Treball als Barris 2020 que ha permès la contractació per part de l’Ajuntament de Manlleu de 24 persones en situació d’atur a través de les diferents accions del Programa.

Les persones contractades duran a terme diversos projectes: suport a la inserció laboral,  d’educadora de suport a l’escola bressol, coordinació dels plans d’ocupació,  tasques de neteja d’espais municipals, tasques de manteniment d’edificis municipals, auxiliar de la llar, administratiu/va  i treball aocioeducatiu. També s’ha contractat personal tècnic per dur a terme la dinamització socioeconòmica dels establiments de comerç, dinamització del Mercat municipal, i dinamització de la millora laboral amb col·laboració amb el teixit associatiu i entitats del barri de l’Erm.

Per tal d’executar les diferents línies del projecte s’han formalitzat contractes d’obra i servei a jornada completa. Uns de 6 i 7 mesos de durada i uns altres de 12. 

El projecte permet, en funció de les necessitats, el disseny de projectes integrats que responguin a l’objectiu d’intervenir sobre les persones en situació d’atur, especialment aquelles que conformen els col·lectius prioritaris d’actuació d’acord a les especificitats de cada territori. Possibilita desenvolupar programes que fomenten el desenvolupament local i l’activitat econòmica dels territoris i dels sectors per tal de millorar les possibilitats d’inserció de les persones desocupades.

 

El Programa està cofinançat d’una banda per l’Ajuntament de Manlleu i, de l’altra, per la Generalitat de Catalunya a través del SOC, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones participants.

LOGOS BARRIS.jpg

barris.jpeg

barris.jpeg

Imatges relacionades

  • barris.jpeg
  • barris 3.jpeg
  • barris 2.jpeg

Comparteix