5/5/2021

Empresa del mes: Ecobiològic

Alimentació, suplementació, dietètica i herbolari
Data creació: 1996 Personal: tres persones
C/ Montseny, 27 | 93 850 67 55 | ecobiologic.comandes@gmail.com

Antecedents i evolució

Pels volts de 1996 la Carme Vaquero, fundadora d’Ecobiològic, va obrir les portes d’un petit herbolari que oferia alternativa vegana a la gent de Manlleu. Malauradament va morir i la seva filla la Marina Ruiz va continuar aquesta tasca. Als últims anys va compartir gerència amb la Núria, fins que per circumstàncies personals van decidir de traspassar el negoci cap al 2010. Aquí és on van entrar en Joan Muñoz i la M.Carme Burgaya, agafant el relleu de la seva tasca. Una tasca “plenament dedicada al foment de la salut i d’hàbits saludables que ens allunyin de la malaltia i a oferir guariment alternatiu davant d’aquesta”. Garanteixen una oferta de productes d’àmbits molt variats: alimentació, suplements, cosmètica, tes i herbes... i sobretot bons consells. Les exigències i necessitats del mercat i de la gent no permet l’estancament i han obert la porta a les teràpies, que ofereixen en funció de les necessitats personals de cada persona.

 

Elements diferencials i valor afegit

Destaca la varietat i oferta de producte: “és com un petit supermercat amb productes que ens aporten un plus al nostre organisme.  Tots tenen el seu valor, les seves característiques i la seva funció. Per això la nostra tasca és la de seleccionar-los molt bé tenint en compte la seva procedència física, la seva qualitat, la política de gestió que realitza l’empresa que el comercialitza, l’envasat...”.

 

Què aporta a Manlleu

Una alternativa comercial i un acompanyament cap a un sistema de salut força malmès. Acompanyament a les persones que de cop i volta es troben davant d’una situació nova per a ells com un canvi dietètic, una malaltia... o qualsevol altra situació que els provoqui una alteració.

 

Projectes de futur

“D’entrada, i davant d’aquesta situació tan incerta que estem vivint, seguir. Seguir obrint les portes cada matí amb il·lusió i agraïment a la nostra clientela per fer-nos créixer a tots nivells, compartint les seves inquietuds, les seves demandes i així seguir estudiant, seguir innovant, seguir cercant i oferint diferents teràpies i, en definitiva, seguir creixent.”

ecobiologic 2.JPG

Imatges relacionades

  • ecobiologogic.jpg

Comparteix