28/4/2021

Actualització del mapa de polígons industrials i espais lliures al Manlleu Empreses

Aquest servei ofereix un retrat accessible de les naus i solars del municipi de Manlleu per tal de consultar-lo en línia

El Servei d’OPE Empresa d’Empresa ja disposa de l’actualització del mapa específic de naus i solars industrials que incorpora l’eina Manlleu Empreses. El podeu consultar a l’adreça manlleuempreses.com i accedir al mapa Polígons industrials i espais lliures.

Aquest servei ofereix un retrat accessible de les naus i solars del municipi de Manlleu per tal de consultar-lo en línia. 

Al mapa s’hi poden consultar i filtrar aquelles empreses actives, els espais en venda i per llogar, especificant si es tracta de naus o parcel·les

Aquelles empreses que tinguin una nau industrial per vendre o llogar a Manlleu i vulguin que apareguin ubicades al Manlleu Empreses, poden posar-se en contacte amb el servei d’OPE Empresa per tal d’incorporar-la i fer-la accessible a la ciutadania i al sector empresarial. Poden trucar al 937 827 161 o bé escriure un correu a empresa@manlleu.cat així com adreçar-se al Lab Manlleu, espai de Coworking.

En paral·lel s’està treballant per actualitzar la borsa de locals comercials lliures, que també es pot consultar al Manlleu Empreses. Informarem en aquest espai del seu estat a mesura que es vagi completant el llistat.

 

manlleu empreses.jpg

Comparteix