15/4/2021

La Fira de Sant Jordi s'obrirà a les entitats del municipi

L’Ajuntament de Manlleu finalment ha decidit obrir la participació de parades durant la Diada de Sant Jordi a les entitats i centres educatius

Ffinalment el 23 d’abril tant podran posar parada les empreses i professionals com les entitats, a la Plaça Fra Bernadí, davant de la seu social o be en altres espais de la ciutat, sempre i quan compleixin les mesures fixades en el Pla específic elaborat entre el departament de Cultura de la Generalitat i Procicat per regular la celebració de la Diada de Sant Jordi el dia 23 d'abril de 2021.

Podeu consultar el Protocol de Sant Jordi al documents adjunt, i és important que tant les entitats com les empreses disposin d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil que cobreixi l’activitat que es farà a les parades autoritzades, i que es tingui present que l'Ajuntament realitzarà inspeccions amb personal autoritzat per verificar el compliment de les normatives vigents vinculades amb la llicència obtinguda, i en cas d’incompliment, caldrà que cessin l’activitat i desmuntin la parada.

 

També es important que es tingui present que caldrà complir amb totes les mesures i normatives aplicables a l'activitat autoritzada fixades arrel de la COVID19, aquelles mesures que sorgeixin i es fixin posteriorment, durant la realització de l'activitat; ja que aquestes poden canviar en qualsevol moment.

Demà divendres s’haurà actualitzat el tràmit i les entitats podran cursar les seves sol·licituds en línia, des de l’apartat de tràmits de la web municipal. Actualment el tràmit està disponible per a les empreses.

sant jordi.jpg

Documentació adjunta

Comparteix