INICI / Fem Xarxa

23/9/2020

Finalitza una nova edició del Programa 30 Plus, que ha beneficiat a 43 persones i empreses

En la última edició del programa s'han contractat 43 persones en 43 empreses de Manlleu i Osona. 15 d'aquests contractes han estat indefinits.

El passat 15 de setembre es va realitzar una trobada de valoració amb els diferents Serveis Locals d’Ocupació d’Osona i amb altres agents que col·laboren amb el programa 30 plus. Aquest programa comarcal que dona ajuts a les empreses per tal d’aconseguir la inserció de persones en situació d’atur de 30 i més anys.

Des de l’OPE Manlleu, entitat promotora, es va fer balanç de les contractacions del programa, que han tingut uns resultats molt positius. Enguany, del total de 43 contractacions un 58% han sigut a dones. La gran majoria de contractes s’han realitzat a persones majors de 46 anys i les empreses més beneficiades han estat les PIMES i persones en règim d’autònom.

S’han aconseguit 15 contractes indefinits, des de l’inici, i la gran majoria són a jornada completa. Aquestes dades posen de manifest que els objectius del programa es compleixen, en el sentit que acaben sent contractades aquelles persones que més pateixen l’atur i que més complicat ho tenen per tornar a trobar feina.

A més, les condicions laborals (durada i jornada) també donen molta estabilitat a les persones participants. Actualment, restem a l’espera de la resolució de la nova edició. Tan bon punt es tingui més informació, es comunicaran les condicions i les dates per a les noves contractacions.

nois-soldadors-430x323-custom.jpg

Imatges relacionades

  • infografia 30 plus.jpg

Comparteix