31/3/2016

Empresa del mes: +MÉS VIATGES

Nombre de treballadors: 2
Data de creació: 14/03/2012
Web: www.mesviatges.com
Correu electrònic:mesviatges@mesviatges.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

+MÉS VIATGES va néixer ara farà quasi 4 anys, tot i que la idea de crear una agència de viatges va sorgir fa més o menys 14 anys, després que les dues sòcies acabéssim els estudis universitaris. D’una manera breu, podríem resumir que la idea empresarial va més enllà d’una agència de viatges convencional. Això ho hem volgut mostrar des de l’inici, fins i tot en la creació del nom +Més Viatges, pel qual li hem donat un valor i un significat important.

 

Oferim més que un viatge, oferim una experiència única i inoblidable. Tots els viatges que comercialitzem són diferents, s’adapten totalment al client, i d’aquí sorgeix el valor afegit: la nostra aportació personal i la nostra experiència en cada un dels viatges.

 

Elements diferencials / Valor afegit

El que ens diferencia de les altres empreses del sector és l’atenció personalitzada, detectant les necessitats de cada client, i creant el viatge a mida. També, som una agència, amb l’especificitat que a més de vendre els productes estàndards (creuers, caps de setmana, paquets turístics vacacionals, viatges per a la tercera edat, viatges per a solters, viatges de nuvis, etc.) oferim: per un banda, viatges per a persones amb discapacitat física (turisme accessible), i per altra, turisme d’aventura (circuits fets a mida, expedicions, circuits alternatius, turisme esportiu, etc.) .

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

Des de l’inici hem apostat per un comerç de proximitat, intentant enfortir el teixit comercial de Manlleu, implicant-nos en totes les actuacions que s’hi desenvolupen, i fent ciutat; col·laborant en totes les iniciatives culturals, educatives, solidàries, etc. que des de Manlleu es duen a terme (Marató de TV3, Clubs Esportius, Festival de Curtmetratges, etc...)

Entenem l’agència com a un comerç de proximitat, i és per això que l’agència també aposta per la venta online incorporant totes aquelles eines que les noves tecnologies ens ofereixen (xarxes socials, pagines web, blocs, etc...) i així poder estar el més a prop possible dels clients.

 

Projectes de futur

Tenim intenció d’ampliar el nostre ventall de paquets turístics propis, convertint-nos, a més, en una agència de viatges receptora de la comarca d’Osona i de Manlleu.

Continuar treballant pels nostres clients, i aconseguir l’excel·lència turística.

més viatges.jpg

Comparteix