27/6/2016

Empresa del mes: THE DIDA WORLD

Marca pròpia de productes naturals per a nadons
Nombre de treballadors: 2
Data de creació: Febrer 2014
Web: www.thedida.es
Correu electrònic: info@thedida.es

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

The Dida, SCP és una empresa de Manlleu de productes ecològics per a nadons. Va néixer amb la vocació de ser una marca pròpia que oferís l’alternativa natural dins el món de la maternitat i criança amb un enfocament modern. Amb aquests dos anys hem desenvolupat una gamma de productes que cobreix diferents àmbits de la vida del nadó: alimentació (DIDA WARE), bany (DIDA BATH), tèxtil (DIDA BABY), calçat (DIDA WOOL), Aromateràpia (DIDA NATURE) i joc (DIDA PLAY). Tota la gamma de producte compleix uns criteris de qualitat i funcionalitat que garantim a través de certificacions. La marca The Dida es pot trobar a més de 200 punts de venda de productes de nadons, criança natural, herbolaris i espais ecològics.

 

Elements diferencials / Valor afegit

A The Dida busquem per tot el món productes innovadors i matèries primeres naturals i, per tant, la nostra marca es diferencia perquè oferim productes que són l’alternativa ecològica, amb materials com la fibra d’arròs o de blat de moro. Un dels nostres valors afegits és el fet que comprem directament a fabricants i això ens permet tenir productes ecològics certificats de molta qualitat a uns preus competitius. A més, el model de negoci basat en caixes regal fa que el nostre públic s’ampliï no només a aquells consumidors que creuen en un estil de vida natural, sinó també a aquells que busquen fer un regal útil, de qualitat i original.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

The Dida col·labora des de l’inici de l’activitat amb diferents empreses de la comarca. Contribueix a enfortir el teixit empresarial i crea noves xarxes de col·laboració local. Inicialment aquestes col·laboracions eren amb proveïdors d’embalatge, empreses de disseny o serveis. Durant el 2015 vàrem fer un pas més i hem creat sinergies amb fabricants manlleuencs per desenvolupar producte ecològic de proximitat sota la nostra marca. Actualment ja tenim al mercat dues línies de producte: DIDA NATURE (aromateràpia per a nadons) i DIDA WOOL (sabates i botetes artesanals fetes de llana) que han tingut molt bona acceptació i ja estem treballant per ampliar-les.

 

Projectes de futur El nostre principal repte en aquests moments és consolidar-nos com a marca de referència de productes naturals per a nadons. Per això estem treballant en diferents projectes i desenvolupant nous productes que donin una resposta innovadora dins el canal orgànic. Paral·lelament estem treballant per obrir nous mercats i nous canals de venda especialitzats per tal que la nostra marca arribi a tothom. Amb aquestes accions volem aconseguir que The Dida sigui sinònim de d’innovació, ecologia, disseny i qualitat.

The-Dida.jpg

Comparteix