29/6/2017

Empresa del mes: La vaixella

Activitat: Venda d’objectes de regal i decoració. Parament de la cuina i de la llar.
Carrer del Pont, 10 | lavaixella@hotmail.com
Nombre de treballadors: 1
Data creació: 1950

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa
La Marta Vila és la segona generació que regenta La Vaixella. La botiga la va obrir la seva mare l’any 1950, amb tot d’utillatges de la llar que havia comprat a Barcelona durant el viatge de noces i llavors va anar ampliant la gamma amb objectes de terrissa. La Marta va agafar el relleu l’any 1986 i a part de l’àmplia oferta de parament de la llar i cuina que ja tenien, ofereix també, objectes de regal i decoració, així com muntatge de gerros i centres amb flors artificials.

 

Elements diferencials / valor afegit de l’empresa
La Vaixella disposa  d’una gran varietat d’objectes per a tots els ambients de la casa, en decoració, parament de la llar, … seleccionats minuciosament entre articles d’últimes tendències, dissenys innovadors, estèticament atractius, i tot això a molt bon preu.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu
El nostre objectiu és facilitar als clients tots els articles necessaris per a la nova llar i, sobretot, oferir una àmplia gamma en el parament de la llar, vaixelles, cristalleries, objectes de regal, etc. És el lloc ideal per trobar el regal perfecte o allò que donarà un toc especial a la llar a un preu assequible.

 

Projectes de futur
Ampliar la gamma de parament de la llar, adaptant-lo a les noves tendències i oferir productes que siguin respectuosos amb el medi ambient i amb la necessitat de cuidar-se del client actual, per això també disposa de productes per cuinar amb salut, com les paelles Eco, sense tòxics.

vaixella.png

Comparteix