INICI / Fem Xarxa

2/1/2019

Empresa del mes: Milena Moreno González. Notaria

Milena Moreno González Notaria
Número de treballadores: 2
Data de Creació: 2018
Plaça Quintana, 2 | mmgonzalez@notariado.org
https://notariamilenamoreno.business.site

Activitat i evolució

La Notaria que ha obert Milena Moreno era una plaça que estava vacant des de fa 5 anys.  Segons el reglament, els notaris són funcionaris públic i professionals del dret. Tot i que per algunes coses funcionen com a empresaris, sempre es caracteritzen per un  assessorament jurídic imparcial que garanteix la funció pública.

La remuneració d’un notari està regulada per un aranzel i és el mateix en totes les notaries. És important saber que és el consumidor qui té dret a escollir el notari que vol. El funcionari es fa càrrec del protocol dels anteriors notaris que ocupaven la plaça durant 25 anys. Aquests protocols reflecteixen la història de Manlleu, ja que durant els anys econòmicament pròspers hi ha molta diversitat de documentació i moltes més actes i escriptures.

 

Elements diferencials

Es tracta d’una notaria que tot just comença i fan una aposta per oferir un acompanyament personalitzat a la seva clientela per oferir el millor servei. D’altra banda, la seva responsable aposta per tenir un espai agradable, per tal que el fet d’anar al notari sigui una tasca agradable i no un acte imposat.

 

Què aporta a Manlleu

A Manlleu, per nombre d’habitants i per les necessitats del municipi, tradicionalment hi ha dues places de notari i era necessari disposar d’una segona notaria. Des de la seva tasca de servei públic volen integrar-se i formar part del poble, oferint un servei proper i de qualitat. Compten amb un sistema xifrat de comunicacions telemàtiques que els permet una gestió segura i fiable.

 

Projectes de futur

Instal·lar-se i consolidar-se dins del municipi. Aconseguir més clientela sense perdre l’atenció personalitzada que els caracteritza. Aconseguir un creixement sense deixar d’atendre correctament a la clientela i aportant-hi el temps que ca un/a necessita.


notaria.png

Comparteix