12/2/2019

Empresa del mes: La Selecta Gastrocultura

Nombre de treballadores: 16
Data de Creació: 1987
Carrer Joan Vilaregut, 9 – P.I El Verdaguer
info@laselecta.com www.laselecta.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

El 1987, un grup de socis, van obrir el Rossinyol a Manlleu, un cafè restaurant inspirat en els Bistrot francesos.

D’aquella proposta en va néixer al cap d’uns anys La Selecta, una botiga de Vic especialitzada en productes gourmet amb la idea de ser un referent per a la restauració de la comarca i consolidar-se com a proveïdors d’un tipus de producte que aquí no es trobava.

Avui la seva principal activitat és la distribució dels millors productes alimentaris amb l’objectiu de simplificar la feina de professionals de l’hostaleria i la restauració.

 

Elements diferencials i valor afegit

El vincle de confiança entre proveïdors i clients, el coneixement del producte i la constant recerca de productes i tendències del mercat són part del valor afegit que donen i el que els diferencia. Avui són líders a Catalunya en la maduració de carns. Fa 16 anys van crear  fer una sala de maduració de carn per aconseguir un procés i una qualitat úniques. D’altra banda fa un any que han fet una cava de formatges per tal que aquests arribin en les millors condicions. Ha estat la primera empresa en oferir productes de 5a gamma. Estan al dia de les tendències alimentàries i intenten avançar-se a les necessitats dels clients. Ofereixen assessorament i solucions de confiança, qualitat i proximitat a cuiners i professionals del sector i botigues especialitzades.

 

Projectes de futur

En aquests moments tenen com a objectiu principal ampliar la seva nau. L’actual se’ls ha quedat petita per poder satisfer les demandes de la seva clientela. Un altre objectiu és el d’aconseguir l’homologació ISO que els permeti arribar a grans cadenes de distribució.

selecta.png

Comparteix