INICI / Fem Xarxa

16/4/2019

Empresa del mes: Joguines Manlleu

Nombre de treballadors/es: 2
Data de Creació: 1983
Carrer Montseny, 17
joguinesmanlleu@globaltoys.eu
https://www.globaltoys.eu

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

L’any 1983 en Josep i en Carles Plana, juntament amb els seus pares, van obrir la botiga Vídeo Manlleu. L’any 2015 va néixer Joguines Manlleu de la transformació de l’antic negoci de videoclub. Compten amb marques de joguines reconegudes, que venen a la botiga del carrer Montseny i també en línia a través del web    www.globaltoys.eu.

Els videoclubs van aparèixer a casa nostra a principis dels 80 i, durant dues dècades, van ser negocis amb èxit, amb més de 2.000 establiments a Catalunya. Factors com les descàrregues il·legals de pel·lícules a internet i la inexistència d’una llei que regulés el sector han ferit de mort aquest negoci. La davallada d’aquests comerços no els va fer tancar el negoci. D’entrada, la solució per a ells va ser reinventar-se. La botiga va començar a introduir joguines i van aconseguir, d’una manera ràpida i precisa, fer un canvi total del comerç. Ara s’hi dediquen exclusivament i compten amb una gran varietat de productes i marques  de la  millor qualitat.

 

Elements diferencials i valor afegit

Un tracte personalitzat i el coneixement del producte per tal d’oferir el millor assessorament a la clientela. Aportar tota la informació possible i aconsellar sobre quin tipus de joguina o joc pot ser més adequat per a cada edat o per a cada infant.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

Un negoci familiar i consolidat que s’ha sabut renovar i adaptar als nous temps. Aquest és un comerç de proximitat en què s’ofereixen consells personalitzats per a la compra de joguines.

 

Projectes de futur

Consolidar el negoci, créixer i seguir sent especialistes en joguines i seguir oferint aquest comerç de qualitat i proximitat a Manlleu i comarca.

joguines manlleu.png

Comparteix