INICI / Fem Xarxa

21/5/2019

Empresa del mes: Gestoria Delmuns. 50 anys d’història

Nombre de treballadors: 9
Data creació: Abril 1969
Plaça Dalt Vila, 5
ramon@delmuns.com

La Gestoria Delmuns ha arribat al mig segle d’història familiar. L’avi, Ramon Delmuns Dulcet, es dedicava a la banca i, el març del 1969, el seu fill Martí Delmuns Grané constitueix la gestoria i ofereix els seus serveis de gestió d’administració a petites empreses i autònoms. L’empresa ha continuat la tradició familiar i actualment és el seu fill, Ramon Delmuns Cáliz, qui continua al capdavant del negoci i treballa dia a dia per tirar endavant la gestoria. Com ell mateix comenta: “durant tots aquest anys s’han viscut èpoques bones i dolentes, els últims anys han estat difícils però sembla que ara es comença a despertar una mica de la última crisi que ens va afectar a tothom”.

Elements diferencials i valor afegit

Un tracte proper i familiar en què s’escolta al client i “on el gestor, a part de donar el servei propi de gestoria, es converteix en un amic i, de vegades, un confessor”. Seguint el seu compromís de gestoria de proximitat han habilitat una nova sala de reunions per poder atendre millor els clients i col·laborar amb altres professionals per donar un servei més integral. De la mà d’en Ramon Delmuns, han adaptat l’horari dels seus treballadors per tal de poder conciliar vida familiar i laboral, fet que genera satisfacció i millora la productivitat.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Un servei de gestoria professional sense perdre la visió de proximitat i confiança del gestor de poble i participant i col·laborant en allò que sigui possible.

Projectes de futur

Com comenten, “el principal és arribar als 100 anys” i també “seguir treballant en equilibri, amb ganes i il·lusió pels clients i pel municipi”.

Comparteix