INICI / Fem Xarxa

25/6/2019

Empresa del mes: La Vaqueria d’Osona

Nombre de treballadors: 2
Data creació: 2009
www.lavaqueria.cat
lavaqueria@lavaqueria.cat

La Vaqueria d’Osona és una empresa nascuda dins la seva explotació lletera del Campgran i que ja fa dècades que selecciona les millors vaques per aconseguir un producte de primera qualitat.

Des de l’any 2009, i per tancar el cicle, van apostar per la venda de proximitat sense intermediaris i van començar a comercialitzar llet pasteuritzada i productes làctics.

El seu principal objectiu és oferir un producte fresc, amb la millor qualitat, el millor sabor i que conservi totes les seves propietats nutricionals.

Amb aquesta mateixa aposta per tancar el cicle als seus productes, també tenen un projecte a curt termini per oferir la carn de les seves vedelles, que pasturen sota el Collsacabra i que han estat criades de forma sostenible pasturant i alimentant-se amb el menjar que tenen als prats i amb les collites pròpies que l’empresa ha anat recol·lectant durant l’any.

D’aquesta manera volen fer-se forts amb els actius que tenen a les seves mans: territori, sostenibilitat i la pròpia feina que hi dediquen.

Tal com ells comenten, “no hi ha res que els faci més contents que poder oferir el que produeixen les seves vaques directament a la taula de la clientela, sense posar-hi més pa que formatge”.

Vaqueria.png

Comparteix