INICI / Fem Xarxa

25/9/2019

Empresa del mes: La Cabra Estudi

Data creació: 2018
www.lacabraestudi.cat
info@lacabraestudi.cat
Instagram.com/lacabraestudi

Amb una trajectòria professional de més de 17 anys formant part d’equips creatius de Barcelona, la dissenyadora gràfica Marina Redolad crea el 2018 la marca LA CABRA ESTUDI a Osona. Un servei de disseny gràfic dirigit a agències de comunicació, entitats i client directe. Crear una bona reputació de marca, assolir objectius i augmentar els resultats són les necessitats dels seus clients.

Per això, LA CABRA ESTUDI aporta una visió creativa als seus encàrrecs per tal que el disseny final tingui un missatge clar i coherent. Treballa des de la recerca d’un bon nom de producte fins a la creació del logotip, identitat corporativa per a empreses, infografies, invitacions per casaments, etc.

 

Què aporta a Manlleu

LA CABRA ESTUDI ens parla del disseny de Km 0. No tan sols el producte que ofereix és important sinó també on el fa. És per això que la podem trobar al Coworking Lab Manlleu, creant sinergia amb altres emprenedors i sectors.

La Marina explica que compta amb proveïdors locals i que valora en parts iguals tant la qualitat del producte final com la implicació del proveïdor durant tot el procés: “comptem amb proveïdors que segueixen molt de prop el material que els donem per imprimir. Creiem que és el factor humà el que aporta valor.”

 

Valor afegit de l’empresa

LA CABRA ESTUDI permet crear un entorn de treball personalitzat i compromès amb cadascun dels encàrrecs. Estableix una relació proactiva en  totes les fases del projecte, buscant una producció local i oferint solucions sostenibles als seus encàrrecs. Gràcies a aquests valors i a la seva versatilitat, ha pogut dirigir i dissenyar exposicions i fires de la comarca i intervenir en decoracions per a celebracions i actes. Sobre la creativitat en els seus treballs, ella explica: “cal pensar no només en què comuniquem sinó com ho comuniquem. Els dissenyadors gràfics tenim a les mans quelcom tan valuós com la marca i, en definitiva, el patrimoni del client. Hem de ser conseqüents i respectar-la, estar a l’alçada i ajudar-la a emergir. Avui en dia cal despertar la curiositat del consumidor, i la creativitat i la coherència estètica tenen un paper molt important i, sovint, poc explotat.

Les empreses recorren a plantilles de disseny, poc personals i recurrents. Invertir en disseny és, invertir en el benestar de l’empresa. Repescar el xup-xup del disseny, el slow-design per a obtenir un bon producte”.

 

Projectes de futur

Ara mateix procura gaudir de la transformació que LA CABRA ESTUDI està fent: gaudeixo assessorant gràficament a clients amb propòsits emprenedors i valoro la xarxa de professionals que sota el paraigua de LA CABRA ESTUDI he pogut teixir. Agraeixo el suport i assessorament per part dels professionals de l’OPE i la confiança dipositada per clients i entitats. Quan treballes per primera vegada amb un dissenyador, inicialment el client fa un gest de fe a cegues. El procés i el resultat és el que farà que la propera vegada vingui pels fets”.

LA CABRA ESTUDI vol seguir apropant-se al camp de l’economia social i solidària.  On ha fet algunes de les darreres feines. Destaca el tarannà i la professionalitat de la gent que hi participa: “te n’adones que estàs dissenyant sumant-te al projecte i prenent una actitud de compromís social. Llavors és fàcil que el disseny acabi encaixant com un guant i que el balanç final sigui positiu”.

Logo cabra estudi.png

Comparteix