INICI / Fem Xarxa

10/12/2019

Empresa del mes: SUPPORT Project+Events

Adreça: Lab Manlleu. C/ Prior Tarafa, 11.
ww.supportproevent.com
629 52 86 14 | gvizcaino@supportproevent.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Gregori Vizcaino té una llarga experiència en el món de les fires i congressos. Va estar molts anys vinculat a Fira de Vic, en un moment en què, com ell destaca “tant Vic com la resta de la comarca es van posicionar molt bé en aquest àmbit a Catalunya”. Posteriorment va crear l’empresa SUPPORT Project+Events, dedicada a organitzar tota mena d’esdeveniments per a empreses.

 

Elements diferencials

Dins dels esdeveniments empresarials, en aquest moment s’està especialitzant en l’organització de congressos i també en esdeveniments petit format: “hi ha un tipus d’esdeveniments dins del sector, de format més reduït que són molt importants: presentacions de productes, reunions professionals… També hi trobem un tipus particular de reunions que acostumen a anar acompanyades de gastronomia o d’activitats esportives i que només es troben fora de l’àrea metropolitana”.

Gregori opina que en aquest àmbit, Manlleu i Osona tenen un gran potencial: “hi veig molt futur i un dels meus objectius és seguir treballant conjuntament amb empreses d’allotjament i de serveis per potenciar la comarca com a un dels destins per aquest tipus d’activitats”.

SUPPORT Project+Events també està buscant una especialització en esdeveniments de Networkig: “hem organitzat trobades sectorials per a alguns clients, que combinen una acció formativa amb una altra de One to One o cara a cara. Aquestes permeten, en una petita franja de temps, connectar amb molts interlocutors i intercanviar inquietuds, necessitats i contactes”. Segons Vizcaino, la tendència del sector va cap aquí: “finalment, un congrés o una fira sectorial, no deixa de ser un espai on fer Networking. Si vas a una fira i no trobes aquest format, al final no saps gaire com actuar-hi. És important que des de l’organització s’afavoreixin aquests espais fragmentats”

 

Vida al Lab

En Gregori Vizcaino ha instal·lat la seva empresa al Lab Manlleu, l’espai de Coworking, on actualment ha començat a treballar amb una altra de les coworkers de l’espai, la Marina Redolada de La Cabra Estudi: “això d’estar treballant a la taula, girar-te i trobar algú que està treballant en un projecte comú és molt estimulant i productiu”.

 

Projectes de futur

En aquests moments destaca que està treballant amb l’Associació de Municipis pel Transport Urbà (AMTU), en el Primer Congrés Nacional de la Mobilitat, que es farà el 2020. D’altra banda, en aquests moments prepara la Fira de la Botifarra per l’Ajuntament de la Garriga: “És com una cosina germana de la Fira del Porc i la Cervesa i hem iniciat contactes de col·laboració amb les responsables de Manlleu i també amb la fira de l’embotit d’Olot”. Aquest és el projecte que comparteix amb La Cabra Estudi i destaca el treball conjunt que s’està fent: “de seguida ens vam entendre i estem preparant coses molt atractives. És un projecte molt interessant i amb molt de potencial”

Support.png

Comparteix