INICI / Fem Xarxa

12/2/2020

Empresa del mes: ARDERIU ECONOMISTES

Activitat: Externalització de serveis comptables.
Nombre Treballadors: 3
Data creació: 14-05-2010
Correu electrònic: carme@arderiu.cat
Web: www.arderiu.cat

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Arderiu Economistes són un equip de professionals que ofereixen l’externalització dels serveis comptables i gestió de les petites i mitjanes empreses. La Carme Arderiu va començar el maig de 2010 després de tota la seva carrera professional, dedicada a la comptabilitat, i per formació també havent cursat la Diplomatura de Ciències Empresarials i posteriorment la llicenciatura d’ADE. El maig de 2010 va decidir emprendre el seu projecte personal i dedicar-se exclusivament a oferir l’externalització de Serveis Comptables i de gestió a les empreses: "el tema comptable és una feina que sempre m’ha apassionat, això ha fet que també hagi anat coneixent per la meva experiència professional molts altres departaments de les empreses, fent que tingui un coneixement de tota la gestió de l’empresa".

Com ella destaca, amb el temps s'ha adonat que és un servei amb molta demanda, el petit empresari necessita i agraeix tenir un equip de professionals que es dediquin a tenir la comptabilitat al dia per tal de poder saber on és en cada moment, com està anant l’empresa i poder prendre decisions a temps, segons els números actualitzats a cada moment: "sovint les empreses i més les de petita estructura que no es poden permetre tenir un departament comptable propi, o un controller, que analitzi els números, tenen la comptabilitat endarrerida, per tant quan s’adonen amb números reals que els han baixat les vendes ja no són a temps a fer grans canvis per corregir-ho a temps. El nostre servei permet tenir els números al dia i poder fer anàlisi i previsió per estalviar imprevistos i veure a venir els problemes abans no els tinguem sobre la taula i no hi hagi temps de reacció".

 

Valor afegit de l’empresa

Si el client ho vol, s'adrecen directament a casa el client. Si no, doenen el servei al despatx però sempre amb un contacte directe amb el client per saber el que passa a cada moment: "no entrem la comptabilitat només per presentar impostos sinó per respondre les tres preguntes claus: On som? On volem anar? Com i volem anar?".

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

Professionals de referència per acompanyar al teixit empresarial amb la gestió de l’empresa.

Formació per les empreses de Manlleu i la comarca.

Previsió de créixer en personal, per tant llocs de treball.

 

Projectes de futur

Consolidar-se com referent d’externalització de serveis comptables a la comarca.

Créixer en facturació i en personal treballant.

Inversió en programes per automatitzar l’entrada dels apunts comptables. Ampliar l’oferta de formació a empresaris

arderiu.png

Imatges relacionades

  • Logo arderiu.png

Comparteix