17/2/2020

PERSONES EMPRENEDORES: Nou estudi de tatuatges a Manlleu

El passat 19 d’octubre, després de set any fent de tatuador en 4 estudis diferents, l’emprenedor David Martínez va obrir les portes del seu nou estudi de tatuatges a Manlleu.

El seu estudi està situat al carrer Enric Delaris 12 de Manlleu i ofereix tatuatges de tots els estils:  Newschool, neotradi, realisme amb artistes convidats, etc. Ofereixen diferents promocions especials depenent de la temporada i en aquests dies estan oferint promocions per Sant Valentí. També s’hi poden comprar pírcings i ofereixen servei de micropigmentació (celles, ulls i llavis).

Actualment l’estudi s’ha fet un lloc en el món dels tatuatges pel seu estil propi basat en el newschool (còmic, divertit, color) però també hi ha qui entra a l’estudi amb una idea inicial que  després del corresponent assessorament, es pacta en cas de necessitat, les sessions corresponents. Des de tatuatges que es poden fer de forma immediata a d’altres que requereixen vàries sessions de 4 hores cadascuna.

Essent fidel a la serva part artística a  l’estudi Cavic Tattoo Land hi ha exposats dibuixos propis, així com d’altres artistes, un espai d’exposició obert al públic en general i ofereixen les creacions artístiques vintage fets a mà de la Ivana Anic (Medveduska). Els seus serveis doncs, s’obren no només al tatuatge sinó també al disseny d’estils diversos de cartells, portades etc…

En un futur voldria incorporar més tatuadors i proporcionar el servei d’eliminació a laser.

Per qui encara no ha visitat l’estudi el pròxim dia 18 hi ha jornada de portes obertes per informació i assessorament personalitzat pel servei de micropigmentació.

Nom: CAVIC TATTOO LAND

Emprenedor: David Martínez Luján

Adreça: C/ Enric Delaris 12 Manlleu

Data creació: 19 octubre 2019

Telf.: 623109322 / 606241971

Correu electrònic: cavictattoostudio@gmail.com

Horaris: de dimarts a dissabte de 9,15h a 12,45h i de 16,30 a 2,30

Imatges relacionades

  • Foto tattoo.jpg

Comparteix