INICI / Actualitat

2/3/2021

Projectes cedents REEMPRESA

Mostrem els projectes cedents en aquests moments del programa Reempresa

Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa empresarial que permet que propietaris/es que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin cedir a una altra persona amb ganes de donar-li continuïtat. L’OPE Empresa assessora a les persones que volen vendre un negoci i les que volen reemprendre

A continuació mostrem els projectes cedents en aquests moments. Si teniu interès en algun d’ells, contacteu amb el Servei d’OPE Empresa:
empresa@manlleu.cat | 938515022.Trobareu més informació al web del programa, www.reempresa.org i a l'apartat de Reempresa del web de l’OPE Manlleu: www.manlleu.cat/ope/reempresa

 

 • Establiment de venda al detall de peix fresc i marisc.
  Núm. Projecte: PC12047
  Peixateria amb més de 30 anys de funcionament a Manlleu. Local de 120 m2. L'oferta de cessió inclou botiga, cambres, existències disponibles, local comercial i garatge.
 • Fàbrica de consumibles biomèdics.
  Núm. Projecte: PC12388
  Empresa dedicada a la fabricació de flocs per a llits per animals de laboratori. També consumi-bles, gàbies i altres elements per a la neteja i higi-ene dels animals. Nau de 740 m2.
 • Botiga de productes d'alimentació, congelats i productes a granel.
  Núm. Projecte: PC12799
  En cessió per no poder atendre, amb clientela fide-litzada i servei a domicili. Inclou els actius per donar continuïtat de forma immediata l'activitat, el fons de comerç i existències.
 • Parada del Mercat Municipal de Manlleu.
  Núm. Projecte: PC12920
  Negoci familiar de més de 25 anys dedicat a xarcu-teria i carnisseria, plats elaborats i embotits. Ubica-da molt a prop de la porta principal, amb obrador totalment equipat.
  Empresa dedicada a la fabricació i comercialit-zació de cortines, riells i complements.
  Núm. Projecte: PC13506
  Ubicada des del 1991 a Osona i associada a una empresa europea líder en el sector. Oberta a fór-mules de transmissió diverses, motivada per un relleu generacional.
 • Comerç dedicat a la drogueria, perfumeria, productes de piscina i pintures.
  Núm. Projecte: PC13531
  Comerç cèntric a Torelló. Disposa de màquina mesuradora de clor i mescladora de pintures. L’empresària pot formar el nou emprenedor.
 • Bar - Frankfurt.
  Núm. Projecte: PC13351
  Establiment emblemàtic de Masies de Voltregà. Bona ubicació amb facilitat d’accés i d’aparcament. Totalment equipat per començar a treballar des del primer dia. Projecte consolidat amb bones perspec-tives de futur i possibilitat de canvi
 • Restaurant rústic i acollidor
  Núm. Projecte: PC13351
  Negoci amb 4 anys de trajectòria especialitzat en cuina casolana tradicional elaborada amb produc-tes de mercat. Totalment equipat, per començar a treballar des del primer dia

reempresa-web-1024x683.jpg

Comparteix