INICI / Actualitat

2/3/2021

Suport de l’OPE a la tramitació de sol·licitud de subvencions

Des del servei d'OPE Empresa us acompanyem en la tramitació d'ajuts

Des de l’OPE seguim donant resposta al teixit empresarial de Manlleu i, en especial, pel que fa al suport a empreses, autònoms i persones treballadores a l’hora d’accedir a ajuts i subvencions per tal de fer front als efectes provocats per la pandèmia de Covid-19 al nostre país.
A través del web de l’OPE hem creat un espai específic on s’hi poden trobar totes les noves ajudes que es van publicant i que són d’interès per les empreses i persones del municipi i del territori de proximitat.
D’altra banda, des de l’OPE assessorem i acompanyem a aquelles persones que vulguin fer el tràmit per tal que tinguin tota la documentació i puguin tirar endavant la sol·licitud sense cap entrebanc tècnic o administratiu.
A l'apartat d'ajuts i subvencions trobareu el llistat actualitzat d'ajuts i subvencions que pensem que poden ser d'interès a les empreses del territori.  

En cas que vulgueu més informació d’alguna, contacteu amb l’OPE a través del correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant al telèfon del Lab Manlleu: 937 82 71 61.

subvencions autonoms.jpg

Imatges relacionades

  • subvencions autonoms.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix