INICI / Actualitat

24/2/2021

Segona sessió de Networking de La Turbina. Aquest mes, Netwalking

La Turbina és un projecte que va néixer de la mà de dos coworkers del Lab Manlleu

Fa unes setmanes vam donar a conèixer en aquest espai el projecte de La Turbina. Creat per dos coworkers del Lab Manlleu, espai de Coworking, té com a objectiu afavorir diverses trobades de Networking al territori.

La voluntat dels seus organitzadors, en Llorenç Martin i la Mayke Leijendekkers, és el d’afavorir espais de trobada que tinguin un component informal i lúdic, però des d’on també es pugui treballar en relacions professionals o bé per ampliar la xarxa de contactes. La primera sessió va consistir en una presentació oficial del projecte i una sessió a l’edifici Can Puget, seu de l’OPE Manlleu.

En aquesta segona edició proposen una passejada que inclou una ruta a peu de 10 km amb una durada aproximada de dues hores i mitja. Un espai on conèixer empresaris i emprenedors de la comarca caminant en un entorn natural magnífic.
L’activitat es farà aquest dijous, 25 de febrer, amb sortida des del Coworking de l’Eix Empresarial, a Sant Julià de Vilatorta, a les quatre de la tarda. En finalitzar l’activitat es podran visitar les instal·lacions d’aquest equipament. Per tal de complir amb les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, la participació serà limitada i caldrà inscriure’s al següent formulari:

Inscripció Torbada Netwalking

 

WhatsApp Image 2021-02-24 at 09.40.47.jpeg

WhatsApp Image 2021-02-24 at 09.40.47.jpeg

Comparteix