27/1/2021

Nova convocatòria del programa Acredita’t

Fins el 31 de març, les persones interessades poden iniciar el procés per acreditar les seves competències i obtenir un certificat oficial

S'ha obert una nova convocatòria d'el Procés d'avaluació i acreditació de competències de la Generalitat, també conegut com Acredita't. Aquest programa permet a persones que al llarg de la seva vida han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, obtenir un certificat oficial que ho acrediti. El procés consta de diverses fases d'assessorament, avaluació i acreditació.

El procés de certificació es portarà a terme en diversos instituts de Catalunya. Les inscripcions per iniciar el procediment estaran obertes fins el 31 de març a través del web acreditat.gencat.cat

Des de l'OPE, com a centre informador, podem explicar en què consisteix el procediment i resoldre dubtes per tal d'iniciar el procés. Podeu contactar amb el servei d'OPE Formació a través del correu formacio@manlleu.cat per a més informació.

En aquesta convocatòria s'ha obert l'acreditació de competències de 39 sectors diferents. Podeu consultar tota la llista i conèixer informació de tot el procediment al web de l'acredita't, però a continuació mostrem alguns exemples:
- Activitats auxiliars de magatzem
- Activitats comercials
- Administració i finances
- Atenció a persones dependents
- Confecció de pàgines web
- Cuina i gastronomia
- Emergències sanitàries
- Instal·lacions elèctriques i automàtiques
- Integració social
- Neteja
- Operacions de cuina, restaurant i bar
- Sistemes microinformàtics i xarxes
- Etc.

acreditat.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix