INICI / Actualitat

13/1/2021

Nova sessió formativa sobre tecnologia 4.0: ‘ Aplicacions de Robòtica Col·laborativa’

El cicle de xerrades i tallers sobre tecnologia 4.0 reprèn la programació amb dues sessions centrades en robòtica

Demà dijous 14 de gener, a les 18 h, es farà a través de la plataforma Zoom la sessió Aplicacions de robòtica col·laborativa, amb la ponència d’Oscar Ruiz, especialista en robòtica col·laborativa OMRON a la zona de Catalunya i que organitzada amb la col·laboració de COEVA.

Amb aquesta sessió es reprenen els tallers per impulsar la tecnologia 4.0 organitzats per l’OPE Manlleu i l’Associació Manlleu Quatre. Després de veure diversos aspectes i exemples de tecnologia 4.0 aplicada, les dues sessions del mes de gener se centraran en la robòtica.

L’objectiu d'aquest taller és que les persones participants tinguin les eines necessàries per distingir l’àmbit d’aplicació d’aquesta nova tecnologia. A mesura que els robots col·laboratius s’obren pas en els processos productius industrials, s’han de considerar nous elements que els diferencien respecte a la robòtica tradicional. Durant la sessió s’explicaran les característiques a tenir en compte en aquest tipus d’aplicacions (disseny, velocitats, seguretat, interacció home-màquina...) amb exemples reals.

La següent sessió serà el dia 28, també centrada en robòtica: Com introduir la robòtica en els processos productius

 

L’activitat és gratuïta i es farà en línia, a través de la plataforma Zoom.

A l'apartat de Formació 4.0 del web de l'OPE hi trobareu més informació, l'enllaç per fer la inscripció i també els vídeos enregistrats de les anteriors sessions:

>  www.manlleu.cat/ope/formacio-4-0

m421.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix