INICI / Actualitat

2/12/2020

Persones emprenedores Maite Aumatell: Espai solidari

L'Espai Solidari es transforma en un centre de ioga al centre de Manlleu

La Maite Aumatell ha estat oferint des del 2000 classes de ioga i moviment conscient a diferents empreses privades i públiques de la comarca. Aquest últim any, degut la demanda de gent de Manlleu, ha decidit obrir el seu propi centre.
Ofereix classes de diferents nivells per a principiants, joves, adults i gent gran que s’adapten a les necessitats, possibilitats i inquietuds de cada persona i del seu punt de partida.
Per atendre millor a cada practicant els grups son reduïts i hi ha l’opció de fer classes individuals.
Com ella comenta, “en el moment que vivim estem contents d’oferir un espai on les persones puguin gaudir d’un temps per moure’s, respirar, relaxar-se, meditar o, senzillament, per trobar-se a elles mateixes”.
També tenint present la situació que viu el país, ofereixen sessions virtuals perquè les persones puguin fer les classes des de casa. També proposa tallers i seminaris sobre temes d’interès per les persones i treballa per oferir una escola d’estiu per aprofundir en la practica i el coneixement del ioga.
Es troba en una ubicació privilegiada, al centre de la ciutat i en un dels locals més antics de Manlleu. Això pot donar a les persones que l’oportunitat de fer classes al migdia o després de la jornada de treball sense haver de desplaçar-se en cotxe.
El projecte de futur que tenen és poder fer arribar les classes de ioga i moviment conscient a diversos col·lectius com centres escolars, o empreses que vulguin cuidar la salut i el benestar del seu personal. .
Aquest dimecres a les 19.30h entrevistarem a la Maite Aumatell al programa A Manlleu Fem Xarxa de Ràdio Manlleu. A partir de demà podreu descarregar el programa a l’apartat de podcasts del web www.radiomanlleu.cat.

espai solidari.jpg

Comparteix