INICI / Actualitat

14/5/2024

Xerrada sobre seguretat adreçada a les empreses dels polígons de Manlleu

Una proposta de l'Associació d'Empresaris de Manlleu en col·laboració amb la Policia local i l'OPE Manlleu

El dijous 9 de maig es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu una sessió  informativa sobre seguretat adreçada a les empreses del polígon de Manlleu. Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Manlleu en col·laboració amb la Policia Local i l’OPE Manlleu.

Una dotzena d’empreses van participar en la sessió, en què Moisès Gimeno, Sotsinspector Cap de la Policia local de Manlleu, va explicar diferents aspectes a tenir en compte en matèria de seguretat, tant física com electrònica. Com va explicar Moisès Gimeno, són precisament els delictes i les estafes digitals les que han crescut exponencialment en els darrers mesos. Pel que fa a seguretat física, es va fer un repàs dels elements a tenir en compte a l'hora  de protegir tant empreses com habitatges: tipus de panys, d’alarmes i de caixes fortes…

Pel que fa a la seguretat electrònica, es va incidir en el tema de ciberseguretat i delictes de Phishing  i estafes en línia.

En acabar la sessió es va projectar un vídeo sobre diverses actuacions policials a Manlleu i es van resoldre dubtes que van sorgir durant la presentació.

 

Sessió Seguretat 09.05.24.jpg

Comparteix