INICI / Actualitat

7/5/2024

Inscripcions obertes per les tres properes sessions de treball de GRESODI (GReen SOcial and DIgital)

Aquest projecte internacional d'impuls a iniciatives d'Economia Social i Solidària ha escollit Manlleu com a punt estratègic a Catalunya

GRESODI (GReen SOcial and DIgital) és un projecte que compta amb socis com Àustria i Hongria. A Catalunya, Facto Cooperativa dinamitza les diferents sessions i assessoraments en digitalització, innovació social i economia verda.

El projecte es troba en una fase de prospecció d'iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS) catalana que vulguin aprofitar aquest recurs, finançat amb fons del Programa Next Generation de la Comissió Europea.

El passat 18 d'abril es va fer la primera sessió del projecte. En aquest enllaç podeu veure tota la informació del projecte

Tres noves sessions

Les iniciatives d'ESS que hi vulguin participar tindran encara tres sessions de treball (Bootcamp) els dies 13, 14 i 15 de maig al Lab Coworking de Manlleu. Aquestes sessions es faran amb un expert de cada matèria (economia verda, innovació social i digitalització) i comptaran amb un gran component dinàmic i pràctic per a cada empresa. Les entitats participants als tres Bootcamp obtindran una sol·licitud per optar a una beca de 1.000 euros i la incubació/assessorament d’un any que s'iniciarà l'1 de setembre de 2024.

No obstant, les entitats que no participin en aquest Bootcamp també tindran opció de presentar la sol·licitud per participar al GRESODI fins al 21 de juny de 2024. El projecte, que s’executarà simultàniament amb entitats d’Àustria i Hongria, també contempla la possibilitat de guanyar un viatge a un d’aquests països per part d’alguna de les entitats participants a Manlleu.

GRESODI s’executa a Manlleu per descentralitzar fons europeus que sovint recauen a Barcelona i, a la vegada, per la tradició i Xarxa d’Economia Social i Solidària d’Osona (AlTERna’t), que ha sigut un dels motius principals de l’aterratge del projecte a la comarca.

 

Com et pots inscriure a les següents sessions? Omplint aquest formulari.

 

MÉS INFORMACIÓ DEL PROJECTE

 

Seguidament, us deixem un videoresum de la jornada del GRESODI del passat 18 d'abril:

 

alTERna't_logotip_vertical_negre.pngUE

 

gresodi1.jpg

Imatges relacionades

  • image (4).png
  • image (8) (1).png
  • image (2).png

Comparteix