INICI / Actualitat

7/2/2024

Oberta la convocatòria pel programa de suport als Digital Innovation Hubs (PADIH), que finança projectes de testatge de tecnologies avançades a pimes

Les sol·licituds per accedir al "Programa de Apoyo a los Digital Innovation Hubs" (PADIH) ja es poden presentar, des de l’1 de febrer de 2024.

Aquest programa té com a objectiu finançar projectes de testatge de tecnologies avançades a més de 1.200 petites i mitjanes empreses espanyoles. A més, s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i millorarà la competitivitat de les pimes espanyoles a través de prestar-los serveis de suport i assessorament en matèria d’innovació amb la finalitat que aquestes empreses implantin tecnologies digitals disruptives.
Les petites i mitjanes empreses beneficiàries podran rebre subvencions fins a 30.000 €, repartides en la prestació en espècies, relatives als següents serveis:

- Consultoria i assessorament tecnològic, fins a 10.000 €.
- Testatge, experimentació i validació de l’ús de tecnologies avançades a l’empresa mitjançant l’ús de les infraestructures tecnològiques del Digital Innovation Hubs, fins a 20.000 €.
- Formació tecnològica, fins a 5.000 €.
- Assessorament per la cerca de fonts de finançament per projectes de tecnologia avançada, fins a 5.000 €.

 

Des de Localret (soci fundador del Digital Impulse Hub (DIH),) han programat una sessió de presentació en línia el dimecres 14 de febrer a les 10.00 h on s’explicarà el projecte i es resoldran  totes les qüestions plantejades. Us podeu inscriure mitjançant el següent formulari.


Trobareu més informació i les bases a la nostra pàgina web Next Generation EU - Ajuts a petites i mitjanes empreses per impulsar la seva digitalització | Ajuntament de Manlleu 

webinar-DIH-9.png

Comparteix