INICI / Actualitat

31/1/2024

Ajuts de certificació internacional del programa "Mentoring i suport a la internacionalització de la PIME" (2024)

Aquesta convocatòria s’emmarca en la inversió 5 del component 13 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que fa referència a la “Internacionalització” en el marc de l’Impuls a la PIME.

La Cambra de Comerç d’Espanya, organisme adscrit al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha obert la convocatòria de la línia d’Ajuts per a la Certificació Internacional de productes i serveis de pimes en mercats exteriors dins del Programa de Mentoring i Suport a la Internacionalització de les pimes.

Aquests ajuts tenen com a finalitat donar suport a les pimes en l’obtenció de les certificacions per a la comercialització internacional dels seus productes i serveis fora de la UE, amb la finalitat de facilitar l’accés a nous mercats i/o clients i millorar el valor afegit de les seves exportacions. Els ajuts es concediran en règim de concurrència no competitiva.

Al tenir la consideració d'ajuts d'Estat, aquests ajuts es troben subjectes a la normativa europea sobre ajuts de minimis.

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web: Ajuts del programa de “Mentoring i suport a la internacionalització de la pime” | Ajuntament de Manlleu 

Mentoring_internacionalitzacio.jpg

Comparteix