INICI / Actualitat

27/11/2023

Formació sobre cooperativisme adreçada a professionals de les ICC

La sessió es va fer en col·laboració amb el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

El dijous 16 de novembre es va portar a terme la formació adreçada a professionals de les Indústries Culturals i Creatives (ICC) La cooperativa, un model viable pel nostre negoci? Una sessió emmarcada dins del projecte de dinamització de la indústria cultural i creativa del territori, executat conjuntament amb el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

La formació va anar a càrrec de l'Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central. La formadora, Blanca Pellicer, va fer una explicació detallada dels diferents tipus de cooperatives possibles i els avantatges i inconvenients d'escollir aquest model de negoci en relació amb els projectes que tenien els diferents assistents. A banda, també es va comptar amb la presència de Mar Carrera, de la cooperativa Pol·len Edicions, qui va explicar la seva experiència en el món del cooperativisme i també aspectes més tècnics, resolent dubtes dels professionals assistents.

Finalment, Eli Soler, il·lustradora i directora de l'Escola d'Arts Plàstiques de Torelló, va estar present a la formació per poder fer-ne un esquema visual, tècnica anomenada Visual Thinking, a mesura que s'anaven introduint nous conceptes. A partir d'aquest treball visual, podrem compartir amb els professionals del sector, l'esquema d'aquesta formació.

 

 

coop.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix