INICI / Actualitat

16/11/2023

Projectes emprenedors: Ca la Roser, carnisseria de Gràcia

La Roser Codinachs ha agafat el relleu de la Carnisseria de Gràcia. Un exemple d'empenta i un nou cas d'èxit de Reempresa

Després de més de 30 anys treballant en el sector, la Roser Codinachs va decidir crear el seu negoci. Va aprofitar que la Carnisseria de Gràcia es traspassava per agafar el relleu i muntar el seu propi comerç i aportar-hi aires nous.

Tal com ella explica, agraeix el suport que s'ha donat des de l'OPE Manlleu a l'hora de fer aquest pas empresarial: "em va donar suport i assessorament per tal que pogués obrir el negoci, em van ajudar en el procés del traspàs de la botiga, en la capitalització, ajudes i formació específica per emprenedors".

Ca la Roser ofereix carn de vedella ecològica Brunec, criada per la seva germana a la Vall Fosca. També disposa de pollastre ecològic de la Riera de la Guixa, xai de l'Eduard de Sant Martí Sescorts i embotits d'en Joan Cases (Bruch, del Mercat de Manlleu). Productes carnis de màxima qualitat i amb la millor garantia. Ofereix també, plats elaborats per ella de forma casolana i sense additius. Diàriament, disposa de plats preparats per a tots els gustos: llegums cuits, arrebossats, hamburgueses, etc.

El de la Roser és un altre cas d'èxit de Reempresa, en què s'ha donat continuïtat a un projecte empresarial en funcionament i evitant el seu tancament.

 

Adreça: carrer Voltregà, 75 Manlleu
Telèfon: 659151978 (amb servei de comandes per WhatsApp)
Correu electrònic: carniseriadegracia@gmail.com
Instagram: @carnisseria_degracia

roser codinachs.jpg

Comparteix