INICI / Actualitat

26/9/2023

Cloenda a Manlleu de les Trobades emprenedores d'Osona Nord 2023

Vuit emprenedors van participar dilluns a la 3a Trobada emprenedora d’Osona nord que va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Puget

Aquesta ha estat l'última de les trobades d’aquest 2023, organitzada per l’OPE conjuntament amb el Consorci del Lluçanès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

En total, s’han fet tres jornades, una a cada territori i hi han participat 26 emprenedors, alguns amb projectes ja iniciats o de recent creació i d'altres amb projectes en procés de desenvolupament. Un dels aspectes a ressaltar del projecte ha estat la comunicació que s'ha creat entre els emprenedors, ja que les experiències d'uns i altres són indispensables per saber cap a on s'ha d'enfocar un determinat model de negoci. Els participants han pogut intercanviar experiències, crear sinergies, compartir dificultats i coneixement dels diferents aspectes dels seus negocis o futurs projectes amb l’objectiu de fomentar la cooperació, aliances, fer xarxa empresarial, o resoldre necessitats compartides.

Les sessions han comptat amb la col·laboració de membres de l'associació ASENCAT, persones voluntàries i voluntaris professionals, empresaris/es, directius/es o responsables d'empreses, que assessoren i acompanyen persones i empreses de Catalunya sense ànim de lucre. Ells han ofert consells i, estratègies amb relació a com tractar i gestionar els clients de les diferents empreses.  

 

Des de l’Oficina de promoció econòmica de Manlleu (OPE) treballem per a impulsar l'emprenedoria a través de diferents serveis i programes de suport i acompanyament. Si ets un emprenedor i necessites ajuda per a la creació del teu negoci només cal que contactis amb nosaltres trucant al telèfon 93 782 71 61 o bé a través del correu empresa@manlleu.cat 

 

 

 

Amb el suport de:

 

 gene.jpeg      Diba2.jpg

20230925_134220.jpg

Comparteix