INICI / Actualitat

28/7/2023

Ajuts a Multilocalització - Noves filials a l’estranger

El programa Multilocalització - Noves filials a l’estranger t’acompanyarà en el procés d’expansió internacional de la teva empresa a través de suport personalitzat i ajuts econòmics per facilitar l’obertura de noves filials a l’exterior.

Establir-se a l'exterior a través d'una filial, una sucursal o una oficina de representació és un dels grans reptes de les empreses amb vocació internacional però una oportunitat única per guanyar competitivitat, aprofitar els tractats de lliure comerç, ser al costat dels nostres proveïdors o tenir major capacitat de resposta.

Per facilitar-ho i fer-ho possible, ACCIÓ posa a la teva disposició el programa Multilocalització - Noves filials a l’estranger que t’ajudarà a accelerar el teu creixement internacional a través de l'orientació tècnica sobre qualsevol barrera que puguis trobar o el suport en la planificació financera. 

A més, i si la teva empresa necessita acompanyament en destí, les Oficines Exteriors són al teu servei per guiar-te en tot el procés d'expansió.

El programa de Multilocalització - Noves filials a l’estranger inclou un ajut de multilocalització empresarial de fins a 30.000 euros per afrontar els costos inicials de la implantació de la teva empresa a l’exterior. Una oportunitat per obrir o adquirir una nova filial i ser més a prop dels teus clients o proveïdors.

Ja sigui per crear una filial productiva, comercial o de serveis, a través d’aquest ajut podràs finançar despeses relacionades amb la contractació de personal, d’assessors externs o del lloguer de locals i espais, entre d'altres.

Aprofita aquesta oportunitat per establir la teva empresa a l’exterior!

La convocatòria 2023 és oberta. Sol·licita l'ajut per a projectes de multilocalització.

ACCIO-noves-filials.jpg_2104664213.jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix