INICI / Actualitat

27/7/2023

Can Patalarga: Noves residències

Mireia Tysoe i Anna Serra inicien residència a l'Espai Creatiu Can Patalarga

Can Patalarga és un equipament cultural que ofereix un espai dinàmic i obert, on els creatius professionals (artistes, artesans, empreses creatives, etc.) hi troben aixopluc, suport, formació i difusió. Des de l'Oficina de Promoció Econòmica i el Departament de Cultura volem que Can Patalarga esdevingui un centre d'inspiració, de cooperació, de trobada i d'acollida per a la innovació, l'experimentació i les noves tendències.

Aquest espai no només pretén ser un punt de trobada i reunions per la creació de vincles de cooperació, també disposa de quatre espais individuals que possibiliten una residència artística per fer créixer una idea, un projecte o una empresa. Amb el treball conjunt amb l'associació Maresmon, que desenvolupa la seva activitat en el mateix espai, fa que sigui possible aquesta residència.

El passat 1 de juliol van iniciar la seva residència artística l'arquitecta Anna Serra i l'escultora i pintora Mireia Tysoe:

Anna Serra és arquitecta formada a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona. Amb més de 20 anys d'experiència en projectes de Territori, Paisatge i Espai públic, realitzats entre Catalunya i França. Actualment, amb despatx a Manlleu, dirigeix M E N T H E, estructura de consell i acompanyament adreçada als conceptors (urbanistes, arquitectes...) administradors i promotors. M E N T H E proposa un acompanyament conceptual i tècnic per l'elaboració de projectes en cada una de les seves fases de concepció.

Mireia Tysoe, artista britànica-catalana. Va néixer i créixer a Anglaterra, on va estudiar disseny al Goldsmiths College de la Universitat de Londres, abans de traslladar-se a viure a Barcelona el 2005. L'any 2011, va fer un màster de tres anys en artteràpia al Metàfora, Centre d'Estudis d'Art teràpia, afiliat a la Universitat de Barcelona. Aquestes formacions li han servit d'inspiració per a la seva obra artística, que es basa en el concepte dels mons interiors i en la seva formació en art teràpia.

Podeu trobar-les treballant conjuntament en un nou projecte creatiu a l'espai Can Patalarga, al carrer de la Font 10 de Manlleu.

 

Per més informació:

OPE Empresa
Correu electrònic: empresa@manlleu.cat
Telèfon: 937 827 161
Can Patalarga

 

 

IMG-20230714-WA0002.jpg

Comparteix