INICI / Actualitat

18/7/2023

Formació per millorar com a emprenedors. Comencem al setembre!

El programa formatiu Ready, impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona està orientat a persones que vulguin impulsar o iniciar un negoci

Manlleu acull una edició del Programa Ready, impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona. Tindrà lloc del 26 de setembre al 17 d'octubre i consta de 10 sessions de 3 hores. Aquest programa formatiu és gratuït i està orientat a persones amb una idea de negoci al cap, a aquelles que han començat a desenvolupar-la, i també a aquelles persones que ja tenen un negoci en funcionament i necessiten consolidar o millorar coneixements empresarials.

Consulta tot el programa a la documentació adjunta.

 

Si vols arrencar un projecte, o si ja en tens un en marxa i vols fer-lo créixer, el programa Ready t'ajudarà a analitzar opcions, a comprovar possibilitats d'èxit i a assolir resultats. A la formació es treballarà models de negoci, plans d'empresa, anàlisi econòmica-financera, inversions i accions comercials, entre d'altres. Et seran útils no només per contrastar i reforçar decisions de negoci, sinó també per establir sinergies amb formadors i, sobretot, amb altres emprenedors participants.

Quan acabi el curs tindràs dret a una mentoria individual amb especialistes per avançar amb el teu projecte empresarial. Si durant el curs treballes el teu Business Plan, a més del diploma d’aprofitament (s'ha de justificar una assistència d'almenys el 75% de les hores totals), s'emetrà un certificat de viabilitat que et permetrà sol·licitar un microcrèdit.

 

Programa Ready Manlleu
LAB Manlleu. Espai Coworking
Del 26 de setembre al 17 d'octubre.
Dilluns, dimecres i divendres, de 15 a 18 h.

 

La formació va a càrrec d'Asencat. Aquesta associació sense ànim de lucre està formada per exprofessionals amb experiència en diferents sectors. Totes aquestes persones han viscut des de dins el món de l'emprenedoria.

Ready.jpg

Documentació adjunta

Comparteix