21/5/2023

Trobades de Cooperació Indústries Culturals i Creatiu (ICC)

S'han realitzat quatre trobades amb diversos professionals del sector

El passat 2 de maig es va portar a terme la última de les 4 Trobades de Cooperació entre professionals del sector cultural i creatiu que s’han portat a terme a l’Espai Can Patalarga. Aquestes Trobades s’han portat a terme amb l’objectiu d’establir un espai d’intercooperació entre els diferents professionals del sector i conèixer les connexions entre les diferents disciplines que engloben les Industries Culturals i creatives i conèixer quines principals necessitats professionals tenen per tal de poder generar diferents propostes de forma cooperativa entre tots els assistents.

En el conjunt de totes les trobades han passat més de 40 professionals de diferents col·lectius seleccionats prèviament i englobats en diferents grups de treball; hi han passat dissenyadors, fotògrafs, animadors, arquitectes, il·lustradors, editors, comunicòlegs, escultors, pintors i artesans. Amb cada un d’aquests col·lectius s’han treballat dues dinàmiques de la mà de Mixité, empresa especialitzada en dinamització i participació ciutadana, on el què s’ha volgut aconseguir ha estat veure les possibles connexions que hi ha o bé hi poden haver entre les diferents disciplines de les ICC i poden establir un debat de propostes davant de les diferents necessitats exposades per als diferents professionals al llarg de les sessions.

Un cop finalitzades aquestes trobades, des de l’OPE hem pogut obtenir un informe de resultats de totes les sessions que vol servir com a full de ruta per a poder definir noves estratègies d’accions per a la dinamització d’aquest sector.

Trobada Coop 02.05 (1).jpg

Imatges relacionades

  • Trobada Coop 02.05 (7).jpg
  • Trobada Coop 02.05 (6).jpg
  • Trobada Coop 02.05 (3).jpg
  • Trobada Coop 02.05 (4).jpg
  • Trobada Coop 02.05 (8).jpg
  • Trobada Coop 02.05 (2).jpg

Comparteix