4/5/2023

Premis per iniciatives d’emprenedoria de l’entorn rural 2023

Les empreses interessades en inscriure's al Premi Emprenedoria Rural Quintanes/Casa Tarradellas/BBVA/Fundació Caixa Manlleu 2023 disposen fins al 10 de maig per fer-ho!

Els premis es concedeixen a iniciatives d’emprenedoria de l’entorn rural i consisteixen en una dotació econòmica de 15.000€ i tres accèssits de 2.000€, que s’atorgaran segons criteris de sostenibilitat, impacte social i empresa jove. El premi, que se celebra cada dos anys, sorgeix el 2016 amb l’objectiu de poder difondre els principis d’emprenedoria i innovació de les empreses de l’entorn rural, uns atributs que han estat imprescindibles en la transformació d’aquest sector tan necessari al nostre país. Hi poden participar autònoms i empreses amb seu a Catalunya, amb un màxim de facturació de 2 milions d’euros, que actuïn sota qualsevol forma jurídica i que vulguin presentar iniciatives ja endegades en l’entorn rural, com per exemple els sectors agro-ramader, forestal i de la jardineria on desenvolupen la seva tasca.
El període d’inscripcions s’ha prorrogat fins al 10 de maig, i al llarg del mes de maig es farà la selecció i comunicació de les 10 iniciatives finalistes. En el cas d’haver estat escollit un representant de cadascuna de les empreses seleccionades com a finalistes emprenedor/a haurà de defensar oralment la seva proposta a l’escola Quintanes, el 21 de setembre, davant del jurat. El 19 d’octubre de 2023 es durà a terme el lliurament dels premis durant la celebració d’una gala de cloenda.

Les empreses guanyadores de la 3a edició van ser:

Granja Mas Bes – Salitja (Girona) 1r premi de 15.000 €

Talkual de Bellpuig (Lleida) Accèssit agroramader de 2.000 €

Japan Espais – Manlleu (Barcelona) Accèssit jardineria de 2.000 €

SingularWood – Santa Coloma de Farners (Girona) Accèssit forestal de 2.000 € 

Inscriu-te i fes créixer el teu negoci directament des d’aquí!

Si esteu interessats en rebre més informació també podeu contactar amb: premiemprenedoriarural@gmail.com

 

Guanyadors 3a edició - Premi Emprenedoria Rural Quintanes/Casa Tarradellas/BBVA/Fundació Caixa Manlleu 2022

Guanyadors 3a edició - Premi Emprenedoria Rural Quintanes/Casa Tarradellas/BBVA/Fundació Caixa Manlleu 2022

Comparteix