6/3/2023

Comencen les Trobades Emprenedores d'Osona nord

En aquesta primera trobada es van presentar deu projectes empresarials dels diferents territoris: alguns ja iniciats, alguns de recent creació i d'altres en procés de desenvolupament.

La Cooperativa de Torelló va acollir dilluns dia 27 de febrer, la primera de les Trobades Emprenedores d'Osona nord, que organitzen l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i el Consorci del Lluçanès amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l'acompanyament, l'assessorament i el suport en la creació d'empreses.
En aquesta primera trobada es van presentar deu projectes empresarials dels diferents territoris: alguns ja iniciats, alguns de recent creació i d'altres en procés de desenvolupament.
En la sessió, les persones emprenedores van poder explicar la seva proposta i les dificultats i inquietuds a l'hora de desenvolupar i portar a terme els projectes.
La trobada també va comptar amb la participació de voluntaris de l'Associació de Sèniors de Catalunya per l'Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT) que van explicar com ofereixen consells i estratègies de gestió per afrontar la incertesa i el futur pròxim a persones que emprenen nous negocis. Es tracta d'un col·lectiu «amb una àmplia experiència professional» que de manera voluntària acompanya i assessora projectes emprenedors.
Amb aquestes trobades es vol promoure l'intercanvi d'experiències i la creació de sinergies entre persones emprenedores, a més d'enfortir les habilitats que formen el caràcter emprenedor, fomentar la cooperació i coneixement dels diferents aspectes dels seus negocis i crear aliances i, en definitiva, fer xarxa empresarial.
Les pròximes Trobades Emprenedores es portaran a terme pel maig al Consorci del Lluçanès i pel setembre a l'OPE de Manlleu.

 

trobades I.jpg

Comparteix