4/11/2020

Bon inici del cicle de xerrades i tallers per impulsar la tecnologia 4.0 a Manlleu

70 persones van participar a la primera sessió del cicle dedicat a potenciar la indústria 4.0 al territori


El dijous 29 d’octubre, l’OPE Manlleu i l’associació Manlleu Quatre van organitzar la videoconferència Com es pot digitalitzar una PIME? Casos pràctics. Aquesta era la primera sessió d’un cicle de xerrades i tallers que té com a objectiu impulsar la tecnologia 4.0. L’inici va ser molt positiu, i va comptar amb la participació d’una setantena d’empreses de la comarca també de fora.

Van obrir l’acte David Bosch, regidor d'Indústria, Coneixement i Agenda Manlleu 2030, i Carles Miranda, coordinador d’indústria 4.0 a ACCIÓ (Agència per la Competitivitat a l’Empresa.

Tot seguit  els protagonistes van ser Joan Casanovas, de l’empresa Fredist, i Yago Torrents, de l’empresa SOME. Ells van mostrar de primera mà casos reals de la implantació de tecnologia 4.0 en les seves respectives empreses.

En la següent sessió, també en format virtual, programada pel 12 de novembre, es parlarà d’eines de transformació digital que es poden aplicar a comerços, petites i grans empreses durant els processos de fabricació, la cadena de subministre, la gestió de compres o venda, etc.

Us podeu inscriure a la segona sessió a través del següent enllaç:

Com gestiono la meva empresa de forma automàtica i digital?

m4.jpg

Comparteix