INICI / Actualitat

7/3/2023

Convocatòria oberta a CONTEMPORANIA, la nova fira d'alta artesania i excel·lència

CONTEMPORANIA High Craftsmanship Barcelona és la nova fira per promoure l’alta artesania i l’excel·lència que tindrà lloc del 28 al 30 de setembre de 2023 al Palau de Pedralbes de Barcelona

El certamen neix de la transformació de JOYA Barcelona Art Jewellery and Objects, i vol esdevenir la cita de referència de l'artesania contemporània nacional i internacional, amb una fira que comptarà amb artistes, institucions i associacions que presentaran les seves propostes de creativitat d’alt nivell.

La innovació i la visió artística de l'artesania contemporània es mostraran a través de diferents tipus d'arts aplicades com ara la ceràmica, la joieria artística, la laca, el metall, el tèxtil, el vidre, el paper i la fusta. Contemporania és una fira professional feta per a un públic especialitzat, com ara directors de col·leccions de museus, galeristes i comissaris, però també oberta al públic en general, l'esdeveniment atraurà col·leccionistes estabilitzats i amants de l'artesania, altres artistes i també una nova generació de joves col·leccionistes. Es tracta de l'única fira de l'estat espanyol dedicada a l'alta artesania que es difondrà a través d'un gran nombre de mitjans, ambaixadors i col·laboradors internacionals. 
 
La convocatòria està oberta per a artistes individuals, associacions, col·lectius i galeria fins el proper 20 de març de 2023.

Les peces que s'exposaran a la fira seran seleccionades per un Consell Cultural, i especialistes de diferents àmbits de les arts i l'artesania escolliran els millors portafolis i propostes.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda s'ha organitzat dues sessions online per explicar a totes les persones interessades a participar les principals novetats de la fira, així com el procediment d’inscripció. 

 

Seguiu l'enllaç per a les sessions online

Artesania fusta.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix