INICI / Actualitat

1/3/2023

Es convoquen varies ajudes per a la indústria catalana

La Generalitat de Catalunya i la Cambra de Barcelona han obert convocatòria de diversos ajuts i subvencions per a les empreses industrials i de serveis.

A grans trets, aquests ajuts son per projectes sobre digitalització, de sostenibilitat ambiental, i una línia de bonificació dels interessos de préstecs per implementar projectes industrials.

 

Pel què fa als ajuts de la Generalitat tenim, d’una banda, les subvencions per projectes de sostenibilitat ambiental i digitalització de les empreses industrials.

Més informació AQUÍ.

 

Per altra banda, la Generalitat també convoca ajuts per a la bonificació d'interessos per préstecs per projectes d'inversió i desenvolupament industrial. Aquesta convocatòria finança projectes que s’executin entre els anys 2023 i 2024 i es poden sol·licitar fins exhaurir pressupost.

Més informació AQUÍ.

 

 

Per últim, Cambra Oficial de Comerç, Industria, Serveis i Navegació de Barcelona informa de la Convocatòria Pública d'ajudes pel desenvolupament de plans de Suport a la incorporació de TIC en empreses industrials en el marc del Programa Industria 4.0, cofinançat per el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. 

 

Més informació AQUÍ.

 

Si esteu interessats en alguna d’aquestes línies d’ajuts, o preciseu d’algun suport alhora de sol·licitar-les, podeu comptar amb l’Equip Empresa de la OPE de Manlleu (937827161).

Trobareu més informació a l’apartat de subvencions de l’OPE de Manlleu, així com enllaços i documents relatius. 

 

 

 

 

industria40.jpg

Comparteix