INICI / Actualitat

7/3/2023

Projectes empresarials - Centre de depilació i estètica Isabel Vallejo

Un nou centre de depilació i estètica al carrer Ripoll de Manlleu inaugurat el 2022

La Isabel Vallejo treballa en el món de l'estètica des del 1992 i el 2022 ha obert el seu propi centre a Manlleu. Actualment, compagina les feines de tècnica sanitària i d'esteticista, les seves dues passions des de fa molts anys. Es forma permanentment per tal de poder estar a l'última en diferents tractaments i la seva idea és créixer amb diferents professionals medicoestètics per donar un millor servei a la clientela del seu centre.

Els serveis que es poden trobar al centre són, entra d'altres, depilació amb làser de díode, depilació amb cera, neteges de cutis, vacumterapia, microdermoabrasió, Dermapen Ultimate Microneedling, tractaments d'acne, tractaments d'arrugues, tractaments de despigmentació i eliminació de taques, micropigmentació, radiofreqüència ONIX, remodelació corporal, regeneració tisular, efecte lífting i tractaments Antiaging, parafina i massatges relaxants, aromàtics, circulatoris, drenants i anticel·lulítics.

Tal com ella mateixa ens explica, acudir al centre d'estètica de forma regular no només aporta beneficis estètics sinó que també ajuda en altres àmbits del nostre dia a dia. Ens ajuda a relaxar-nos i alleujar tensions per millorar la nostra salut, rebre atenció professional personalitzada i augmentar la nostra autoestima.


Horaris:
De dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 20 h.

Telèfon: 621 247 225
depilaserbel@gmail.com
Instagram: @belvallejoestetica
Facebook: belvallejoestetica

Foto.jpg

Comparteix