23/10/2020

Subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i centres d'estètica i bellesa

Dimecres s'obre el tràmit per sol·licitar les subvencions, adreçades a aquelles empreses en situació de tancament a causa la última Resolució del departament de Salut

Trobareu més informació a l'apartat de Finançament i subvencions

 

La Generalitat de Catalunya ha publicat una línia d’incentius adreçada als sectors de la restauració i centres d'estètica i bellesa. L’objectiu és reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que va comportar l’última resolució per a la contenció de la COVID-19.

Se’n poden beneficiar professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o que siguin titulars d’un centre i que s’hagin vist obligades a tancar d’acord amb la Resolució SLT/2546/2020.

Es podran subvencionar com a despeses aquelles actuacions que s’hagin realitzat de manera efectiva (pagades en el moment de justificació) de l’1 de gener al 31 de desembre del 2020. Es subvencionarà el 100% de la despesa fins a un màxim de 1.500 euros.

Entre aquestes despeses subvencionables hi ha lloguers, compres de producte, subministraments, inversions en tecnologia. No es consideren despeses subvencionables els sous i salaris, amortització i rentings i despeses internes sense factures de tercers.

El termini per presentar les sol·licituds comença dimecres, 28 d’octubre, a les 9 h i finalitzarà al cap de quinze dies o bé quan s’hagi exhaurit la dotació pressupostària que és de 40 milions.

La sol·licitud es pot realitzar a través dels següents webs: Canal Empresa | Web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya | Web del Departament d’Empresa i Coneixement

 

Per a més informació accediu a l'apartat de Finançament i subvencions, on trobareu tant els enllaços com tota la informació necessària per fer la sol·licitud.

Recordeu que us podeu adreçar al servei d’OPE Empresa  i us ajudarem a tramitar l’ajut i a resoldre dubtes: correu empresa@manlleu.cat i telèfon 93 782 71 61.

 

bar tancat.jpg

Comparteix