INICI / Actualitat

14/12/2022

El Programa d’incentiu a la contractació 30 Plus ha ocupat 40 de les 55 places disponibles d’aquesta edició

El 3 d’octubre va arrencar la setena edició del programa, que permetrà fomentar l'ocupació de 55 persones majors de 30 anys

L’acollida que ha rebut la nova edició del Programa 30 Plus està esdevenint immillorable, arribant a ocupar la meitat de les seves places tan sols 2 mesos des del seu inici. El passat 3 d’octubre es posava en marxa la nova edició d’aquest programa que incentiva a les empreses a contractar persones majors de 30 anys residents a la comarca d’Osona.

El programa gestionat des del Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu i coordinant-se amb l’àmplia xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la Comarca d’Osona, ha aconseguit ja, que de les 55 places assignades se’n hagin ocupat 30.

A més, l’objectiu de prioritzar les persones majors de 45 anys i les que es troben en una situació d’atur de llarga durada, ha permès que prop de 22 persones que es estaven en aquesta situació hagin pogut trobar feina.

Veient l’elevada demanda que hi ha, des del Servei d’OPE Feina, s’anima que les empreses que tinguin la intenció de beneficiar-se’n, encara podran subvencionar les contractacions de 9 mesos, fins màxim al 1 de gener; en el cas de contractes de 6 mesos, la data límit és l’1 d’abril. Recordem que el programa consisteix, per una banda, en l’atorgament d’una subvenció a les empreses que s’hi puguin acollir i, per l’altra, en l’acompanyament en la formació de la persona contractada.

Els contractes que subvenciona el Programa 30 Plus cal que tinguin una durada mínima de 6 mesos i una jornada laboral mínima de 20 hores setmanals; així mateix, poden ser subvencionables fins a 9 mesos amb una jornada de 40 hores setmanals.

L’import de la subvenció és el Salari Mínim Interprofessional per jornada completa, o la part proporcional quan la contractació és a temps parcial.
Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’OPE Feina: trucant al 93 851 50 22 o escrivint a opefeina@manlleu.cat.

 

 

Per a més informació podeu accedir al'apartat de subvencions del web del'OPE Manlleu o bé contactar amb el Servei d’OPE Feina: trucant al 93 851 50 22 o escrivint un correu electrònic a opefeina@manlleu.cat

logosb.JPG

 

programa-30-plus-2022-23.png

Enllaços relacionats

Comparteix