INICI / Actualitat

18/11/2022

Visita a les instal·lacions de SuaraLab amb alumnat de l'INS Antoni Pous

Durant la visita es van poder veure les aplicacions tecnològiques aplicades a l'atenció a les persones

El servei d'OPE Formació ha organitzat dues visites a les instal·lacions de SuaraLab a Barcelona amb l’alumnat del Cicle de Formatiu Grau Mitjà de Tècnic d’Atenció a persones en situació de dependència de l’INS Antoni Pous. Aquestes visites s'emmarquen dins del projecte Treball, Talent i Tecnologia en el sector de la dependència, subvencionat per la Diputació de Barcelona, i permeten proporcionar a l'alumnat una visió de la nova tecnologia immersiva, que creix exponencialment en aquest sector.

Durant la visita es va fer una breu presentació de la tecnòpolis de Barcelona i es va explicar a l'alumnat els motius que fan que SuaraLab estigui instal·lada en aquesta ubicació: Barcelona és una de les poques ciutats d'Europa que té un districte tecnològic i SuaraLab és una empresa de base tecnològica.

L’espai de SuaraLab, és un equipament de cocreació on es cerquen idees i projectes innovadors que transformin l’atenció a les persones millorin les seves condicions de vida. Durant la visita amb l'alumnat es va explicar la importància de l’aplicació de noves tecnologies en residències i llars, mostrant com a exemple una llar digital dotada de les ultimes novetats en domòtica assistencial, combinades amb les solucions més simples perquè les persones puguin veure i provar tots els productes de suport disponibles al mercat.

També s’ha ofert la possibilitat que les empreses de l’àmbit de l’atenció a la dependència i que formen part de la Cadena de valor que treballa l'OPE, puguin realitzar una visita a SuaraLab, per tal que també siguin coneixedores de les possibles aplicacions de la tecnologia en el sector.

També es va explicar a l'alumnat el funcionament de Suara: és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb més de 35 anys d’experiència en el sector d’atenció a les persones i desenvolupa la seva activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, tercera edat, ocupació, educació i formació entre d’altres.

suara 4.jpg

Imatges relacionades

  • suara1.jpg
  • suara2.jpg
  • suara 3.jpg
  • suara 5.jpg

Comparteix