17/11/2022

La 21a edició del Badanadal i les pistes de gel, un espai de promoció per al comerç i les empreses de Manlleu

S'obre el període per a la contractació de tanques publicitàries a la pista de gel

Les tanques de les pistes de gel del Badanadal són un aparador per a les empreses i comerços interessats a oferir els seus productes i serveis als més de 20.000 visitants que cada Nadal passen per la ciutat i pels més de 15.000 patinadors i patinadores.

Els imports de col·laboració són molt reduïts i aptes per a totes les empreses: el preu fixat per cada tanca promocional de 100 x 70 cm és de 60 € IVA inclòs. L’import inclou la impressió i la fixació del vinil a la pista de gel, però no inclou el disseny, que pot proporcionar cada empresa o entitat interessada.

Les empreses associades al MAB Manlleu gaudiran d’un descompte del 5% en fer la contractació de les tanques promocionals de la pista de gel.

Les empreses interessades a promocionar-se a les tanques de les pistes de gel han d’accedir a l’enllaç que trobaran al web www.badanadal.cat..

En l’anterior edició més de 25 comerços, empreses i entitats van aprofitar la pista de gel com a aparador i espai de promoció. Si esteu interessats a rebre més informació, també podeu contactar amb l’OPE a través del correu fires@manlleu.cat o del telèfon 93 782 71 61.

 

foto badanadal 1.JPG

foto badanadal 1.JPG

Comparteix